Våra varumärken

Vi tror på transparens och ärlighet. Det genomsyrar allt vi gör från hur vi bemöter kunder till hur vi rapporterar våra resultat. Här hittar du kvartalsrapporter, årsrapporter, redovisningar och övrigt material.

Nordanro

Elvita

Canvac

Ett enkelt sätt att köpa kök.

Nordanro erbjuder kök utöver det vanliga, med extra hög kvalitet och hållbara material där varje detalj är noga utvalt och genomtänkt. Nordanro finns i ett urval av våra Elon-butiker med inspirerande utställningar.

Kök och förvaring för alla hem

En kopp kaffe är en kopp kaffe. Men hur den ser ut, hur den hälls upp och hur varje person dricker sitt kaffe – det varierar. Detsamma gäller för diskmaskiner och köksskåp, kläderna du hänger i garderoben eller viker i byrån. Alla sätt liknar varandra, ändå skiljer de sig åt.


Det tar Nordanro avstamp i. Det handlar om kök och förvaring, skapat för alla varianter av den nordiska verkligheten. Där återförsäljare i hela Norden har möjlighet till lokala leveranser – och ett pris som passar varje plånbok och ambitionsnivå. Oavsett om våra hem skiljer sig åt eller är lika – Nordanro är skapat för att passa överallt.

Det smartaste valet för både handlare och våra kunder.

Elvita är Elons eget varumärke, med ett brett och noga utvalt sortiment för hemmets alla rum. Genom Elvita förmedlar vi det bästa av Elons kunskap, service och tjänster, tillsammans med produkter som vi är stolta över att sälja, och som vi själva vill ha i våra hem. Skapade av mer än hundra års erfarenhet. Alltid med det lilla extra, alltid till ett riktigt bra pris, både till våra slutkonsumenter och företagskunder.

Produkter som ger plats.

Livet händer, oavsett vilka produkter du valt till ditt hem. Och sannolikheten att du hinner stanna upp och på riktigt betrakta dina vitvaror är inte så stor, oavsett vilken typ av liv du lever. Oftast så finns de bara där, och funkar, varje dag. Men det betyder ju inte att du inte ska ha väldesignade vitvaror, med smarta lösningar, till ett bra pris. Designade för att lösa pusslet. Lösa livets bestyr. Lösa vardagen.


När du köper Elvita köper du plats för allt det du uppskattar med livet: kaffe, tid, rena kläder, mätta barn, för att nämna några. Om du vill låta produkterna ta plats i ditt hem, så för all del, men du kommer märka att de framförallt är designade för att ge plats åt allt det du gillar.

Produkter till inomhusmiljön.

Canvac är vårt eget varumärke med produkter vars främsta syfte är att ge dig en bättre inomhusmiljö och lägre energikostnad. Lufkonditionering, fläktar och luftvärmepumpar är exempel på våra Canvac-produkter.

En enkel väg till ett bättre inomhusklimat

I Norden finns det frisk luft nästan överallt. Men vi kan inte ta den för given. Luft ger oss livskvalitet, förbättrar vår hälsa och skapar en bättre känsla i vardagen. Så varför ska vi inte ha riktigt frisk luft även inomhus?


Utifrån den tanken skapade vi Canvac, en källa till bättre luft och skönare klimat för alla nordiska hem. Canvac bidrar till ett behagligare liv hemma – samtidigt som det är prisvärt och energisnålt. En enkel väg mot ett bättre inomhusklimat.